Stöten Ski Hotel

Fjällhotell mitt i backenStöten Ski Hotel ligger i hjärtat av Stöten på Stötentorget. Här kliver du ut mitt i backen och har nära till allt. I samma byggnad ligger restaurang Brasseriet där inte bara en fantastisk frukostbuffé kan avnjutas varje morgon utan även goda luncher och smakfulla middagar. I samma byggnad hittar du dessutom receptionen, lekrum för barnen och matbutiken Tempo. Tvärs över torget ligger Vattufjäll med bad, spa, gym, bowling, café och skiduthyrningen Kaisers Skidbod.

Hotell i Sälen för dig som vill bo mitt i den bästa skidåkning 

Hotellet är det perfekta boendet för dig som älskar skidåkning. På Stöten Ski Hotel i Sälen behöver du inte lägga tid på att ta dig till och från liften eller förbereda några måltider. Att bo på hotellet sätter guldkant på din skidsemester och ger dig tid att koppla av och njuta av de aktiviteter du uppskattar mest. Med halvpension kan du avnjuta en stor klassisk frukostbuffé i Brasseriet varje morgon. Här serveras allt från nygräddade våfflor till filmjölk, köttbullar, kallskuret och färskt bröd. På kvällarna komponerar kocken en unik tvårättersmeny som du avnjuter med nära och kära.

Du kan hoppa på skidorna precis utanför dörren till hotellet. Samma sak när du ska hem - glid hela vägen fram till dörren. Det är lyx! Kika i vår bokningskalender och säkra just ditt datum!

Läs om influencern "Outdoor_Wilda's" tankar kring Stöten Ski Hotel här.