Hotellpaket

Boende på vårt hotell mitt i backen, frukostbuffé och middag – allt i ett!

Hotellpaketet för dig som vill sätta guldkant på din skidsemester! Stöten Ski Hotel är boendet för dig som vill bo bekvämt med nära till allt. Beläget i hjärtat av Stöten, mitt på Stötentorget har du restauranger, liftar och spa precis utanför dörren. Samtliga rum är renoverade och förutom fyra familjerum och en svit, är alla dubbelrum med dusch och WC. Hotellgäster har tillgång till allmänna utrymmen för gemensamt soffhäng, torkutrymme, skidförråd, fritt wifi och gemensam bastu.

Bokningsbart veckorna: 50, 2-6, 10-15

Boka en lyxig myshelg för familjen 

Om du letar efter riktigt härliga dagar i fjällen med skidåkning och god mat har du kommit helt rätt. Hotellets centrala placering ger inte bara äkta ski in/ski out-läge, utan också direkt närhet till roliga aktiviteter för alla åldrar som karusellift och grillstugor på Stötentorget, Vattufäll Bad & Spa och mycket mer. Det här paketet ger dig tid över till mys och minnen för livet. Vill du maxa skidåkningen? Boka hotellpaketet med SkiPass Plus och få tillgång till morgonskidåkning och en extra skiddag - helt utan extra kostnad!

Sätt guldkant på semestern på Stöten Spa & Relax

Varför inte lyxa till det lite ytterligare under semestern? På Vattufjälls spa- och relaxavdelning finns behandlingar som passar just dina behov. Ge dina skidtrötta muskler lite kärlek efter en lång dag i skidbacken. På Stötens Spa & Relax finns även en rad härliga behandlingar för barn. Läs mer och se hela utbudet här!

Frukost och middag på Brasseriet

Mitt i hotellets hjärta ligger Brasseriet - Stötens största och populäraste restaurang. Här förser vi hungriga hotellgäster med frukost och middag. Frukosten serveras som en traditionell hotellfrukostbuffé med allt från nygräddade våfflor till filmjölk, köttbullar, kallskuret och prinskorv mellan kl. 07:30 och 10:00 varje dag.

Efter långa, härliga dagar i backarna kan du se fram emot en smakfull tvårättersmiddag i Brasseriet från kl. 18:30. Kocken komponerar en unik meny varje kväll. Med hotellpaketet slipper du måsten som att laga mat och ta rätt på disken. Här kan du koppla av, luta dig tillbaka och avnjuta middagen med nära och kära.