Hotellpaket

Boende på vårt hotell mitt i backen, frukostbuffé och middag – allt i ett!

Boendet för dig som vill bo bekvämt med nära till allt. Best Western Stöten Ski Hotel ligger på Stötentorget och alla rum, förutom fyra familjerum och en svit, är dubbelrum med dusch och wc. Hotellgäster har tillgång till allmänna utrymmen för gemensamt soffhäng, torkutrymme, skidförråd, fritt wifi och gemensam bastu.


Boka en lyxig myshelg för familjen
Om du letar efter riktigt härliga dagar i fjällen med skidåkning och god mat har du kommit helt rätt. Hotellets centrala läge ger inte bara möjlighet till äkta ski in/ski out, utan också direkt närhet till roliga aktiviteter för alla åldrar – som t.ex GameZone, karusellift och grillstugor på Stötentorget, Vattufäll Bad & Spa och mycket mer. Det här paketet ger dig tid över till mys och minnen för livet.

Frukost och middag på Brasseriet
Mitt i hotellets hjärta ligger Brasseriet, Stötens största och populäraste restaurang. Här förser vi hungriga hotellgäster med frukost och middag. Frukosten serveras som en traditionell hotellfrukostbuffé, med alltifrån nygräddade våfflor till filmjölk, köttbullar, kallskuret och prinskorv. 

Efter Sälens skönaste afterski är över tänder vi alla kandelabrar och dukar upp för middag. Middagen serveras 18.30 varje dag för våra hotellgäster.

 Ring oss på 0280-75 000 för att boka hotellpaketet!