Hotellpaket - Stöten i Sälen

Hotellpaket

Boende på vårt hotell mitt i backen, frukostbuffé och middag – allt i ett!

Hotellpaketet för dig som vill sätta guldkant på din skidsemester! Best Western Stöten Ski Hotel är boendet för dig som vill bo bekvämt med nära till allt. Beläget i hjärtat av Stöten, mitt på Stötentorget har du restauranger, liftar och SPA precis utanför dörren. Samtliga rum är renoverade och förutom fyra familjerum och en svit, är alla dubbelrum med dusch och WC. Hotellgäster har tillgång till allmänna utrymmen för gemensamt soffhäng, torkutrymme, skidförråd, fritt wifi och gemensam bastu.

Boka en lyxig myshelg för familjen 

Om du letar efter riktigt härliga dagar i fjällen med skidåkning och god mat har du kommit helt rätt. Hotellets centrala läge ger inte bara möjlighet till äkta ski in/ski out, utan också direkt närhet till roliga aktiviteter för alla åldrar – som t.ex GameZone, karusellift och grillstugor på Stötentorget, Vattufäll Bad & Spa och mycket mer. Det här paketet ger dig tid över till mys och minnen för livet. Vill du maxa skidåkningen? Boka hotellpaketet med SkiPass+ och få tillgång till manschestermorgon, kvällsåkning och en extra skiddag. 

Frukost och middag på Brasseriet

Mitt i hotellets hjärta ligger Brasseriet, Stötens största och populäraste restaurang. Här förser vi hungriga hotellgäster med frukost och middag. Frukosten serveras som en traditionell hotellfrukostbuffé, med alltifrån nygräddade våfflor till filmjölk, köttbullar, kallskuret och prinskorv. 

Efter långa, härliga dagar i backarna kan du se fram emot en smakfull tvårättersmiddag i Brasseriet. Kocken komponerar en unik meny varje kväll och du kan välja mellan en kött-, fisk-, eller vegetarisk rätt. Med hotellpaketet slipper du undan måsten som att laga mat och ta disken. Här kan du koppla av! Luta dig tillbaka och avnjut middagen med nära och kära.

Sätt guldkant på årets skidsemester och boka hotellpaketet idag!