Jul i fjällen

Låt oss ta hand om julstöket!

Upplev magin som infinner sig i Stöten under julen. Njut av kalla skiddagar på välpreppad snö, mysiga kvällar framför öppna spisen och ett uppdukat julbord utan att du behöver lyfta ett finger. Glöggmys, julpyssel och allt annat som hör julen till, det hittar du i Stöten. Låt oss ta hand om julstöket medan du kan koppla av och njuta av ledigheten tillsammans med familjen.

Det är något speciellt med att fira jul i fjällen. Den där snön som sällan infinner sig vid jul i landets mer södra delar ligger oftast redan som ett vitt täcke över fjällandskapet och hela Stöten fullkomligt badar i julstämning.

Tänk dig att vakna upp en julaftonsmorgon med ett gnistrande vitt snötäcke utanför fönstret. Njut av morgonkaffet framför en sprakande eldstad och kasta dig sedan ut i nypistade skidbackar tillsammans med hela familjen.

Värm upp frusna tår under lunchrasten och fyll på energiförrådet med nygräddade våfflor toppade med hjortronsylt och vispgrädde. När skiddagen börjar närma sig sitt slut kan ni dansa loss med Vargy på afterskin innan ni beger er mot stugan där julklappsutdelningen väntar. Upplev barnens förvånade blickar när självaste jultomten knackar på dörren - och både pappa och morfar sitter kvar i soffan.

Avsluta sedan julaftonskvällen med ett välsmakade julbord på mysiga Brasseriet, uppdukat med alla julens läckerheter. Julskinka, rödbetssallad och Janssons frestelse är bara en bråkdel av alla godsaker som trängs i buffén tillsammans med nya, spännande rätter och smakkombinationer.

Skapa julminnen för livet i Stöten - välkommen!