Jul i fjällen

Låt oss ta hand om julstöket.

Vi är många som gärna slipper planering, matlagning, städning och allt annat fix inför julen men ändå vill ha den traditionella glöggen, tomtar och snö. Låt oss ta hand om julstöket så kan du och din familj fokusera på en riktigt härlig julledighet med tid för varandra.

Vi ordnar med allt

I Stöten är du välkommen till dukat bord där tomten varken är pappa eller grannen. Och allt du behöver göra är att umgås och njuta – precis som det ska vara! Vi ordnar med allt så att du kan få en riktigt stämningsfull jul. Anläggningen är julpyntad, julgran finns att beställa till stugan, Brasseriet serverar julbord, tomten kan knacka på i stugan, uppesittarkväll i bistron innehåller både trubadur och äggtoddy. För barnen har vi förberett inför jullekar, julbak, pyssel och godis.

Julbord med dina nära

En jul utan alla klassiska, vällagade rätter som Janssons frestelse, skinka och köttbullar kan väl knappt kallas jul? På Brasseriet serverar vi ett stort julbord där du och dina nära kan avnjuta en middag i mysig stämning.

Läs mer och boka platser här!

 

Ankomstperioder under jul

I år infaller Julafton på en måndag och Juldagen på en tisdag. Vi har anpassat ankomstperioderna så att du och ditt sällskap slipper resa under dessa dagar.

Ankomstperioder:

v. 52
Lör-lör (22-29/12)
Lör-ons (22-26/12)
Lör-sön (22-30/12)
Lör-tors (22-27/12)

 

Prisexempel för boende över jul

BW Stöten Ski Hotel dubbelrum
Best Western Stöten Ski Hotel ligger i bästa läge, precis intill backarna, restauranger, aktiviteter, Vattufjäll och mycket mer. En välgjord frukostbuffé ingår.

Lör-tors (22-27/12): 7 195 kr