Junior Weeks

Veckorna då det är gratis att vara barn.

Under våra Junior Weeks är det gratis att vara barn. Mat, skidhyra, skidskola, aktiviteter i Vargklubben, äventyrsbad i Vattufjäll och mycket mycket mer ingår för ett barn upp till sex år per betalande vuxen. Dessutom anordnas extra många roliga aktiviteter för familjer under dessa veckor. Junior Weeks är veckorna 51 (17-21 dec), v. 2-6 och v. 10-15.

Junior Weeks-aktiviteter

  • Bad i Stötens badparadis Vattufjäll
  • Lunch- och middagsbuffé i Brasseriet
  • SkiPass
  • Skidskola, grupplektion 
  • Skidhyra, grundmodell. Skidor, stavar, pjäxor och hjälm
  • Vargklubben, samtliga aktiviteter

 

Så här fungerar erbjudandet

När en vuxen betalar för en specifik aktivitet – exempelvis lunch, skidskola eller skidhyra – får ett barn upp till sex år nyttja samma aktivitet kostnadsfritt. Skidskola och skidhyra behöver förbokas på 0280-75 000 minst fem dagar innan ankomst.

Tre röster om Junior Weeks:

August, 4 år:
”Man får träffa Vargy varje dag och då behöver inte mamma och pappa alltid vara med och störa. Och så gick jag jättebra skidskola. Nu åker jag snabbare än pappa. Jag fick en medalj också, i Vargytrofén.”

Clara, 5 år:
”Vi rymdes hela familjen i Vargy Express, den går jättejättefort. Farfarssvängen är min favoritbacke och den åkte jag flera gånger. Och på lunchen fick vi välja pannkakor från buffén varje dag om vi ville!”

Lovisa, 6 år:
”Vi bodde så nära backen att vi kunde ta på oss skidorna direkt vid huset. Första dagarna åkte vi mycket i det nya området som är bra för barn, där man också kan äta våfflor och hambugare nedanför. Nu kan jag åka svarta backar också. Det är eftersom jag har gått i skidskola i flera dagar.”

Mer än bara skidåkning med SkiPass+!

I SkiPass+ ingår förutom skidåkning under alla ordinarie öppettider, både morgon- och kvällskidåkning, bad, bastu, gym och en extra skiddag. Kortet köps i samband med bokning av boende och kostar inget extra. Det enda du behöver göra är att boka SkiPass under hela din boendeperiod. Inte dåligt va?

 



Skidhyra och skidskola måste förbokas på 0280-75 000 minst 5 dagar innan ankomst. Vargklubbens aktiviteter bokas på plats.
Junior Weeks gäller utvalda veckor, v. 51 (17-21 dec), v. 2-6 och v. 10-15. Förmåner med SkiPass+, så som fritt inträde till Vattufjäll, kan ej kombineras med detta erbjudande. När en vuxen betalar för en aktivitet (som står ovan) får ett barn upp till 6 år nyttja samma aktivitet kostnadsfritt.