Boka sportlov - Stöten i Sälen

Sportlov

Veckor fyllda av roliga aktiviteter, skidåkning och tid tillsammans!

Vad är ett sportlov utan skidåkning och aktiviteter fulla av snö? I Stöten hittar du allt som gör sportlovet både fartfyllt och avkopplande.

Sportlov i Stöten 2022

Man glömmer aldrig ett roligt sportlov i fjällen! Veckorna 7, 8 och 9 är fyllda med aktiviteter för hela familjen, både i och utanför backarna. Vad sägs t.ex om ett uppiggande morgonåk, frukostbuffé, bad, bowling, spa, skotersafari, skidtävlingar eller familjeunderhållning? Här finns upplevelser för alla åldrar och smaker, från tidig morgon till sen kväll.

 

     

 

Barnaktiviteter med Vargy

Med massor av barnfamiljer på plats är vår lurviga vän Vargy på sitt bästa bushumör! Han har därför anordnat roliga aktiviteter till barnen. Häng med på "Skattjakt med Vargy" eller "Vargklubbstrofén". Hur kul låter inte det?! Under ett sportlov i Stöten lovar vi att barnen inte har långtråkigt.

 

Dagar fyllda av skidåkning

Stöten är känt för att ha Sälens bästa skidåkning – och vad vore ett bättre sportlov än att fylla veckan med fantastisk skidåkning under vinterns bästa dagar? Februari bjuder alltid på kalla nätter som gör att backarna är fina hela dagarna. För den som vill få ut så mycket skidåkning som det bara går rekommenderar vi morgon- och kvällsåkning med efterföljande frukostbuffé eller middag på Brasseriet.

Något man inte får missa under semestern i Stöten är vår offpist. En smått unik möjlighet att få pumpa puder i alla svårighetsgrader, vilket gör att alla kan åka offpist oavsett nivå. Från Mormors Störtlopp till Älvan kan du uppleva riktigt bra åkning utanför pisterna. Läs vår artikel om Stötens offpist!

Freeride Academy

En nyhet för denna säsong är Freeride Academy, exclusivt för just sportlovsveckorna. I Freeride Academy, för ungdomar mellan 10 - 14 år testar vi Stötens offpiståkning och utmanar oss i parken under sportloven! Här susar vi ner ibland pucklar och träd, testar hopp och drops i skogen och tar också en sväng i parken och lär oss nya trix.
Läs mer och boka Freeride Academy här!