Grupp & Konferens

Svetsa samman gänget på snö

I Stöten i Sälen hittar du den perfekta miljön för alla grupper som vill njuta av fantastisk skidåkning kombinerat med härliga fjällupplevelser. Här är alla välkomna -  från företags- och konferensgrupper till träningsgrupper och skolklasser.

Grupp- och konferensresor till Sälen

Stötens fantastiska fjällmiljö skapar ny energi och ger utrymme för genuin sammanhållning. Här kan du välja bland våra färdiga upplägg som innehåller de för tillfället mest populära upplevelserna. Hittar du inte det du söker så var inte orolig, vi löser det! Läs mer om grupp- och konferensresor och de olika paketen vi erbjuder här.

Stöten Race Academy för träningsgrupper i alpin utförsåkning

Stöten har en lång historia när det gäller tävlingsåkning - vi har genom åren anordnat världscuptävlingar, SM, telemarks-VM och ett flertal FIS-tävlingar. Med Stöten Race Academy kan ni träna alpin utförsåkning i samma backe som legenderna Stenmark och Tomba tränade i under sina karriärer! Läs mer om Stöten Race Academy och träningsgrupper här.

Skolgrupper och klassresor till fjällen

Vår anläggning är dessutom perfekt för skolklasser - oavsett om man är nybörjare ellerr erfaren skidåkare. För många elever är skolresan ett av få tillfällen att få prova på skidåkning. Med många års erfarenhet av skolklasser gör vi vårt yttersta för att alla ska få en så positiv bild det bara går av att vara i denna vackra fjällmiljö där man blandar ett aktivt liv med sammanhållning. Läs mer om skolresa till Stöten här.

Bokning

Klicka här för att skicka en offertförfrågan. Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss - vi finns här för er skull!