Mat & nöje – restauranger i Sälen

Från tidig frukost till sen kväll

För väldigt många av våra besökare är måltiderna nästan lika viktiga som skidåkningen – i alla fall om fjällsemestern ska kännas riktigt lyckad! Och visst är det så att inga backar i världen är fullkomliga utan några riktigt bra ställen att äta på?

Oavsett om du föredrar en perfekt tillagad entrecôte, smaken av vilt, traditionell fondue, hamburgare, pizza eller något annat snabbt och enkelt, så finns det restauranger i Stöten som kan tillfredsställa dina smaklökar. Från enklare caféer till rustika restauranger för hela familjen. På dagarna hittar du goda luncher för långa skiddagar, och på kvällarna serveras mysig á la carte. I Stöten är det nära till allt!

Våra många restauranger i Sälen

Här i Stöten hittar du många olika restauranger med ett brett utbud av rätter på menyn. Ät det du är sugen på för dagen: fastfood eller slowfood? Variera dina måltider beroende på humör, väder och vad klockan är! Matutbudet i Stöten passar både vuxna och barn och på nästan alla ställen har du möjlighet att beställa både hel- och halvportioner. 

Lunch och middag i Sälen 

Våra restauranger har öppet så att du kan äta under hela dagen. Pausa skidorna när du känner dig hungrig och välj var du vill äta. Lunch serveras bland annat på Brasseriet, Bistron, Älvans Restaurang & Café (här hittar du även fika som passar perfekt under hela dagen), Fjällkåtan, Våffelstugan, Tyrolerladan under veckans sista dagar och Vattufjälls badcafé där du hittar lättare rätter som fräscha sallader och smörgåsar.

Hämtmat i Sälen

Riktigt trött efter en lång dag i backen? Självklart kan du stanna i stugan hela kvällen och beställa hem hämtmat! Beställ pizza för både hemkörning och avhämtning alla dagar i veckan.