Brasseriet - Stöten i Sälen

Brasseriet

Frukost, lunch och middag á la carte.

Öppettider

Vi öppnar igen
9 december!

Mitt i Stötens hjärta ligger Brasseriet – vår största och populäraste restaurang vid Stötentorget!

Här förser vi hungriga skidåkare med frukost, lunch och middag. 

Frukosten serveras som en traditionell hotellfrukostbuffé till våra hotellgäster, med alltifrån äggröra och smörgåsar till filmjölk, köttbullar, kallskuret och prinskorv. Frukosten är öppen för allmänheten i mån av plats. Här serveras även dagens lunch alla dagar i veckan med en kötträtt, en fiskrätt, en vegetarisk rätt samt spaghetti och köttfärssås. Självklart finns även Vargys lunchmeny tillgänglig för de yngsta.

Alltid något på gång i Brasseriet!

Med sin rustika inramning, kandelabrar med levande ljus och stora glaspartier som ger utsikt åt både norr och söder, passar Brasseriet inte minst för en härlig middag av festligare snitt. På menyn trängs rätter som passar alltifrån finsmakaren till den som önskar något enklare. Vad sägs om oxtartar, sotad lax, grillad ryggbiff, knaperstekt ankbröst, lammytterfilé, röding, torskrygg, oxkind, viltburgare, rödbetsburgare, chokladbrownie och milkshakes bland annat? Vissa kvällar serveras även temabuffér, som tacos eller grillbuffé med bland annat kyckling, lamm och nötkött och allsköns tillbehör.

Julbord på Brasseriet

På Brasseriets julbord välkomnas du in i en julpyntad restaurang med stor buffé innehållandes väl utvalda rätter. Här garanterar vi att du hittar dina favoriter ihop med nya häftiga smakkombinationer. Vårt julbord är väldigt populärt och vi rekommenderar att du bokar plats i god tid! Läs mer och boka här!

Nyårsfest på Brasseriet

På Stötens nöjesmetropol börjar kvällen med traditionsenlig fördrink som följs upp av en trerätterssupé och kl. 23.00 slår vi upp dörrarna till nattklubben. På Brasseriet ingår inträde till nattklubben i nyårssupén för alla över 18 år. Dörrarna till årets nyårssupé på Brasseriet slås upp kl. 19:00.

Nyårssupé inkl. fördrink: 

  • Vuxen (inkl. inträde till nattklubb) 875 kr
  • Ungdom (13-17 år) 625 kr
  • Barn (4-12 år) 245 kr

Nyårssupé Brasseriet:

19:00 & 20:00

Läs mer och boka nyårssupé här!

Våra restauranger är kontantfria och tar bara kort.