Brasseriet

Frukost, lunch och middag á la carte i Sälen

Öppettider

Ordinarie öppettider:

Frukost 07:30-10:00

Lunch 11:00-14:00 

Afterski 15-17:00

A la carte 18:30-23:00

Se nedan för veckans öppettider: 

Vi öppnar igen
12 december!

Mitt i Stötens hjärta ligger Brasseriet – vår största och mest populära restaurang! Brasseriet hittar du på Stötentorget och här förser vi Sälens besökare och hungriga skidåkare med frukost, lunch och middag.

Vällagad mat hela dagen

På Brasseriet hittar du vällagad mat från morgon till kväll! Här serverar vi goda rätter och olika bufféer under hela dagen. Brasseriet är ett självklart val när du vill äta bra mat i Sälen. Varmt välkommen!

Frukost i Sälen

Frukosten som serveras på Brasseriet är en klassisk och uppskattad hotellfrukostbuffé till våra hotellgäster. På frukostbordet hittar du allt från smörgåsar och filmjölk till kallskuret och klassiskt varmt som köttbullar, äggröra och bacon. Frukosten är öppen för allmänheten i mån av plats.

Lunch i Sälen

Pausa skidorna och ät lunch på Brasseriet! Här serverar vi á la carte alla dagar i veckan för alla smaker. Till våra yngsta gäster finns Vargys lunchmeny så att hela familjen får ny energi för att ge sig ut i backen igen. Du hittar barnportioner i bra storlek till bra pris.  

Middag i Sälen 

Med sin rustika inramning, sina kandelabrar med levande ljus och stora glaspartier som ger utsikt åt både norr och söder passar Brasseriet perfekt för en härlig middag av festligare snitt. 

På menyn trängs rätter som passar både finsmakaren och den som önskar något enklare till middag. Här hittar du svamptartar, kantarelltoast, örtstekt reninnanlår, bakad hälleflundra, pumpagnocchi med vitlöksstekt ostronskivling, ostbricka eller varför inte en smarrig milkshake. 

Temakvällar på Brasseriet

Utöver vår á la carte-meny ordnar vi härliga temakvällar! Det är alltid något på gång i Brasseriet. Här kan du ta del av:

  • Tacobuffé som serveras på tisdagar.
  • Steakhousebuffé som serveras på fredagar.

 

Afterski på Brasseriet 

Det är på Brasseriet du hittar vår afterski. Här serverar vi god mat och dryck, bjuder på livemusik och härlig stämning eller skön avslappning hela kvällen. Afterskin börjar kl 15.00 och trubaduren eller bandet börjar spela
runt 15.30-16.00. 

Varmt välkomna till Brasseriet!

Notera att alla restauranger i Stöten är kontantfria och bara tar kort.

Blockbild_brasseriet_skylt_360x240.jpg
Blockbild_brasseriet_mat_360x240.jpg
Blockbild_brasseriet_mat_4_frukost_360x240.jpg
Blockbild_brasseriet_mat_3_360x240.jpg