Morgon- och kvällsskidåkning

Förläng skiddagen med morgon- och kvällsskidåkning

Öppettider

Vi öppnar igen
12 december!

Ta liften upp medan resten av fjället fortfarande sover och få tillträde till backen innan den öppnar! Och varför inte avsluta dagen på topp med kvällsskidåkning?

Varje tisdag och fredag kan du få tillgång till nypistade backar med fantastisk manchester före alla andra - och på onsdagar och lördagar håller vi extraöppet för dig som helt enkelt inte kan få nog av Sälens bästa skidåkning!

Morgon- och kvällsskidåkning erbjuds i följande backar;

  • World-Cup-backen
  • Familjebacken – perfekt för hela familjen
  • Tomteluvan
  • Tomten
  • Parallellen
  • Haren

Morgonskidåkning
Tisdagar och fredagar
Kl. 07:30-09:00

Kvällsskidåkning
Onsdagar och lördag
Kl. 18:00-19:00

Gratis för dig med SkiPass Plus

För dig som har SkiPass Plus ingår morgon- och kvällsskidåkning helt utan kostnad, men självklart kan du även köpa till ett SkiPass för att få tillträde till bonustimmarna i backen. Detta kan du köpa till i receptionen på Stötentorget på plats i Stöten. Se säsongens priser för morgon- och kvällsskidåkning här.

Toppa åkningen med det lilla extra

Att fylla på kroppen med rätt energi är a och o när det kommer till skidåkning - så varför inte unna dig en lyxig bufféfrukost på restaurang Brasseriet efter morgonskidåkningen? Här hittar du allt från äggröra, yoghurt och smörgåsar till prinskorv och kallskuret - den perfekta omladdningen inför ännu mer skidåkning under dagen!

Kvällstid avslutar du bäst skiddagen med en riktigt god middag på någon av våra restauranger. Tänk vad skönt att slippa ställa sig vid spisen efter en heldag i backen och istället unna sig en vällagad måltid fullproppad med energi. Du vet väl också att du kan beställa mat hem till stugan? Läs mer om alla våra restauranger här!