Skidhyra, shop & verkstad

I Stöten erbjuder vi tre olika skiduthyrningar

Välj den utlämningsplats som är närmast dig, så slipper du bära tungt:
Stöten Ski Shop:

Stöten Ski Lodge  Soltorgsbyarna Granfjällsbyn, Snövägen, Snöflingan

Kaisers Skidbod Vattufjäll:
Stöten Ski Hotel, Stöten Mitt

Kaisers Skidbod Mountain Lodge: Mountain Village, Nordklint, Dalaviste, Varglyans våningar & lyor, Ranchen Lodge  Ranchen Platån, Fjällbyplatån Fjällbyn, Ranchen, Fjällvyn, Pistbyn

För att du som gäst ska få en sån enkel och smidig upplevelse som möjligt när du hyr din utrustning, erbjuder Stöten tre olika skiduthyrningar. Stöten Ski Shop Soltorget, Kaisers Skidbod Vattufjäll och Kaisers Skidbod Mountain Lodge.

Den gemensamma nämnaren är givetvis att skidorna alltid är nyslipade, nyvallade och av de senaste modellerna.

I Stöten hittar du all utrustning för din vistelse i fjällen. Boka paket eller komplettera din utrustning med enstaka artiklar.
Förboka din utrustning senast 5 dagar innan ankomst.

Vilken typ av paket ska jag välja?

Bas = För dig som är ny i backen. Du åker mest i gröna och blåa nedfarter. Skidan du får är en mjuk och följsam skida som ger dig bra förutsättningar att lära dig att svänga.

Medel = För dig som har åkt förut. Du åker kontrollerat och behärskar de flesta nedfarter men trivs bäst i blå och röda pister. Skidan är lite hårdare och därmed mer stabil när du börjar få upp mer fart.

Avancerad = För dig som åker alla backar. Du har åkt en hel del skidor förut och tar dig an alla nedfarter på berget. Skidan är mer vridstyv, vilket gör att den är mer stabil i högre farter och tuffare åkning.

Premium = För dig som åker mycket skidor. Du älskar fart och vill att skidan ska svara när du trycker på. Skidan är mycket vridstyv och fartstabil vilket gör den kvick med mycket respons.

Hur vet jag vilken skidhyra jag ska välja?
I listan till höger ser du vilken skiduthyrning du ska välja beroende på vilket område du bor i. Välj den utlämningsplats som är närmast dig, så slipper du bära tungt. Vi erbjuder skiduthyrning på Soltorget och på Stötentorget. Allt för att du som gäst ska få en så smidig upplevelse som möjligt!

 

Nedan finner du våra alternativ till skidhyra: