Skidhyra, shop & verkstad

Stötens skiduthyrning, skidshop och skidverkstad

Öppettider

Vi öppnar igen
14 december!

Oavsett om du vill hyra utrustning, köpa ny eller helt enkelt serva dina gamla lagg har Stöten vad du behöver. Centralt i Stöten hittar du både skidhyra, skidshop och skidverkstad med erfaren personal som mer än gärna hjälper dig.

Skidhyra

Kaisers Skidbod är stället att gå till för att hitta utrustning för hela familjen och för alla nivåer. Du kan hyra kompletta paket med skidor eller bräda, eller välja enstaka artiklar. Du hittar allt från skidpaket och snowboardpaket till längd- eller randoneeskidor, fjällpulka och mycket annat. Läs mer om skiduthyrningen här!

Skidshop

I samma lokal som skiduthyrningen hittar du skidshopen - även den i Kaisers regi. Här finns allt du kan tänkas behöva under din skidsemester så har du glömt något hemma är det inga problem! Eller om du kanske bara vill piffa till skidstilen under semestern? Läs mer om skidshopen här!

Skidverkstad

Att åka på ett par nyservade skidor är verkligen inte att underskatta! Lämna in din utrustning på slipning och vallning så blir dina skidor som nya. På Kaisers skidverkstad är dina skidor i trygga händer - vår erfarna personal kan allt om skidvård, oavsett om det gäller utförsåkning eller skidåkning på längden. Läs mer om skidverkstaden här!