Suzuki center

Provkör en Suzuki

SKI IN, DRIVE OUT

Välkommen till en ny, underbar säsong i Stöten! För åttonde året i rad har vi valt Stötentorget som plats för att visa upp våra nyheter. Här kan du provköra nyheterna från våren 2021: fyrhjulsdrivna laddhybriden Suzuki ACROSS och rymliga fullhybriden Suzuki Swace. 

På plats finns också nya S-CROSS som kombinerar rymligheten hos en kombi med SUV:ens höga markfrigång, och Suzuki Vitara som nu finns som fullhybrid med automatväxel. Samt – givetvis – ikonen Jimny som är en viktig del av vårt DNA.

Vår personal finns tillgänglig för att berätta mer om fyrhjulsdriften som varit Suzukis signum i över 50 år, och om hur ditt billiv kan bli så krångelfritt som möjligt. 

Suzukis grillkåta

Efter provkörningen kanske du vill varva ner i vår mysiga grillkåta, där du kan grilla marshmallows, snacka Suzuki eller bara softa.

Tävla i kodjakten

Suzukis kodjakt är en rolig tävling för stora och små, som går ut på att samla poäng genom att leta upp skyltar med koder i hela Stötenområdet. Registrera dig för kodjakten på suzukikodjakten.se så får du ett mail med inloggningsuppgifterna du behöver för att tävla. Prisutdelning sker varje vecka i Suzuki Center.

Öppettider

Stängt för säsongen

Vi ses på Stötentorget!

Blockmall hemsidan 360x240suzuki3.jpg
Blockmall hemsidan 360x240suzuki2.jpg
Blockmall hemsidan_suzuki1_360x240.jpg