Suzuki

Provkör en Suzuki.


Suzuki 4x4 Center Stötentorget

Beläget mitt på Stötentorget hittar du alltid vår senaste modell. Kom och besök oss, slå dig ner och vila benen en stund i solen eller boka en provkörning när centret är bemannat.

Vi finns på plats från vecka 52 till vecka 15.

Aktiviteter

Provkör en Suzuki 4x4*: Testa vår fyrhjulsdrift i vår unika Offroadbana. Oavsett utmaning är fyrhjulsdrift svårslaget. Självklart får du pröva bilen på vintervägarna runt om Stöten-området också. Alla som testar erhåller en biljett till vår miniskoterbana.

Miniskoter: En rolig aktivitet för de yngre som ligger vid Suzukis Offroadbana mellan Soltorget och Stötentorget. Rekommenderad ålder 4-11 år. Kostnad 80:- för 7 minuter åktid. Köpes i receptionen. OBS! Om man provkör en Suzuki får man en fribiljett.

Suzuki Kodjakten: En aktivitet för alla där du lär känna Stöten utan och innan! Runt om i liftsystemet och på Stötens anläggningar finns koder som du ska hitta med hjälp av ledtrådarna i appen. Alla som uppnår en viss poängnivå vinner priser från Suzuki. Gå in och registrera dig på suzukikodjakten.se för att delta. Lösenordet är 1515. När du registrerat dig kommer du att få dina kontaktuppgifter som du sedan använder när du skall återvända till sajten.

Selftimerbana*: Stötens nya selftimerbana, som ligger nedanför avstigning av Vargy Express, är signerad Suzuki. Här kan du tävla mot dig själv och dina kompisar. Ta en bild med dig själv (selfie går bra) med din tid synlig i bakgrunden och kom förbi Suzuki 4x4 Center (se öppettider) så bjuder vi dig på något trevligt. Vi lägger även upp en topplista på veckans bästa tid på stoten.se.

Miranda Blogg:

Följ Mirandas blogg på mirandahjartasuzuki.se och ta del av hennes vinteräventyr. Miranda jobbar för Suzuki i Stöten under hela vintern och kan säkert dela med sig av lite bra och roliga tips!

Öppettider

4x4 Center:

Vecka 52, 7-9 & 15: Tisdag-lördag 10-17

Övriga veckor: Onsdag och fredag 12-17

Miniskoter*:

Vecka 7-9, 15: Onsdag-lördag 11-16

*Vi reserverar oss för att miniskoterbanan, offroadbanan och selftimerbanan kan vara stängd vid snöbrist.