Suzuki

Provkör en Suzuki.

Suzuki 4x4 Center Stötentorget

Beläget mitt på Stötentorget hittar du nya Suzuki Vitara 4x4. Kom och besök oss, slå dig ner och vila benen en stund i solen eller boka en provkörning när centret är bemannat.

Öppettider

Stängt för säsongen.

 

Aktiviteter

Provkör en Suzuki 4x4*: Testa fyrhjulsdrivna Suzuki Vitara 4x4 i vår Offroadslinga. Oavsett utmaning är fyrhjulsdrift svårslaget. Självklart får du prova bilen på vintervägarna runt om i Stöten-området också. Alla som provkör erhåller en fika i bistron, en liten present från Suzuki samt en biljett till vår miniskoterbana som är öppen lördagar kl.17.30-19.00. För närmare info, fråga vår personal i centret. 

Guidad pistvisning: Få en gratis guidad skidtur bland Stötens 47 nedfarter där Rasmus från Suzuki ger de bästa tipsen och trixen. Ingen förbokning krävs, sväng bara förbi oss i vårt 4x4 center på Stötentorget (enligt tiderna nedan) så glider vi iväg tillsammans!

Suzuki Kodjakten: En aktivitet för alla där du lär känna Stöten utan och innan! Runt om i liftsystemet och på Stötens anläggningar finns koder som du ska hitta med hjälp av ledtrådarna i appen. Alla som uppnår en viss poängnivå vinner priser från Suzuki. Gå in och registrera dig på suzukikodjakten.se för att delta. Lösenordet är 1515. När du registrerat dig kommer du att få dina kontaktuppgifter som du sedan använder när du skall återvända till sajten.

Selftimerutmaningen*: Stötens selftimerbana, som ligger nedanför avstigning av Vargy Express, är signerad Suzuki. Här kan du tävla mot dig själv och dina kompisar. Ta en bild med dig själv och med din sluttid synlig i bakgrunden och kom förbi Suzuki 4x4 Center (se öppettider) så bjuder vi dig på en trevlig och användbar present.

Du har även möjlighet att vinna en Fatbike! När du anmält dig i Selftimerutmaningen kan du även delta i utlottningen av vår fina Fatbike som hänger i entrén på Tempo Stöten. Det enda du behöver göra är att skriva en slogan på minst två meningar där Suzuki omnämns. Lottdragning sker i samband med säsongsavslutning under påskhelgen och vinnaren får cykeln hemskickad.

 *Vi reserverar oss för att offroadslingan kan vara stängd vid snöbrist.