Suzuki center

Provkör en Suzuki

SKI IN, DRIVE OUT

Dags för en ny, underbar säsong i Stöten! Genom årens lopp har vi stolt presenterat våra senaste bilnyheter på Stötentorget, och i år är inget undantag. Vi ser fram emot att fortsätta vara en del av detta fantastiska evenemang. Kom förbi Stötentorget, njut av en provkörning med våra senaste bilar, och varför inte avnjut en trevlig kopp kaffe med oss? Varmt välkommna!

Tävla i kodjakten

Suzukis kodjakt är en rolig tävling för stora och små, som går ut på att samla poäng genom att leta skyltar med koder i hela Stötenområdet. Registrera dig på suzukikodjakten.se så får du ett mail med inloggningsuppgifter. Sen kan du vara med och tävla! Prisutdelning varje vecka i Suzuki Center.

Upptäck Suzuki och det krångelfria billivet!
På Suzuki drivs vi av att göra din vardag med bil så enkel som möjligt och självklart ska allt med din bil också vara krångelfritt. Besök vår hemsida och se mer om oss och våra bilar, eller leta reda på din närmaste återförsäljare.

Öppettider Suzuki Center

Vecka 7–9 samt vecka 13­–14: måndagar, tisdagar, onsdagar samt fredagar och lördagar.

Vi hoppas att din resa till Stöten ska överträffa alla förväntningar. Kanske blir den också början till ett nytt, krångelfritt billiv?

Läs mer om det krångelfria billivet här!

Blockmall hemsidan 360x240suzuki3.jpg
Blockmall hemsidan 360x240suzuki2.jpg
Blockmall hemsidan_suzuki1_360x240.jpg