Vargklubben - Stöten i Sälen

Vargklubben

I Vargklubben händer massor av skoj. Mys i lyan eller häng med på skattjakt och födelsedagskalas.

Vargy är Stötens maskot och världens snällaste varg. Han anordnar aktiviteter och lekar för barnen varje dag och ser till att barnen har riktigt kul, känner sig trygga och ansvarar ofta för skidtävlingar, barnens afterski, skattjakt och mycket annat bus. Som förälder kan det kännas tryggt att barnen håller sig sysselsatta och samtidigt är under vaksamhet av vuxna.

Gratis under Junior Weeks

Under barnens gratisveckor Junior Weeks, v. 51, v. 2-6, v. 10-12 och v. 15 är alla aktiviteter i Vargklubben gratis för barn upp till sex år. Läs mer här!

*Vi förbehåller oss rätten att anpassa våra aktiviteter efter rådande restriktioner. Utbudet av aktiviteter kan därför variera från vecka till vecka. Vänligen se veckoprogrammet när du ankommer för aktiviteter under er semester. 

Vargklubbstrofén

Vargy älskar att åka skidor och vill bjuda in alla hans kompisar till en drop-in tävling i en av hans favoritbackar, Vargen. Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna att ta ett åk i Vargklubbstrofén och få en medalj för ett väl genomfört åk. En förälder per barn är välkommen att åka med eller heja på från sidan. Notera att detta är en drop-in tävling. Kom förbi på valfri tidpunkt mellan kl. 13-14 och ta ett åk i Vargklubbstrofén. För att undvika köbildning ber vi er lämna tävlingsplatsen efter avslutat åk. Tack för att ni är rädda om varandra!

Tid: Lördag, 13-14

Plats: Vargen.

 

 

Varglyans barnpassning 

Tror du föräldrarna klarar sig själva en stund? Då är du välkommen in till Varglyan på Stötentorget! Här får du leka, pyssla och hitta på massor av bus med Vargys bästisar. Alla Vargy-kompisar mellan 3-8 år är välkomna. När en förälder går i skidskola på eftermiddagen så ingår gratis barnpassning i mån av plats.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vargys skattjakt

Vargy har hittat en skattkarta längst in i skogen uppe på fjället, men han behöver din hjälp att hitta skatten. Tillsammans läser vi skattkartan, och längs vägen till skatten klurar vi på ledtrådar som tar oss närmare och närmare... Var med och hjälp Vargy hitta skatten! Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

 

Vargys födelsedagskalas

Vargy fyller år! Vargy bjuder in alla Vargykompisar till kalas. På Vargys kalas kan allt hända, och som du säkert vet älskar Vargy att hitta på massor av bus. Och du vet väl vad Vargy äter på en onsdag?! Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna. Vi är utomhus, så ta på dig varma kläder. Vi ses!

Pulkahäng med Vargy

Följ med Vargy ut i pulkabacken. Vargy är på bushumör och vill gärna ha med några kompisar. Vi samlas och avslutas utanför barnstugan, åldersgräns 3-8 år. Max antal 20 barn, finns pulkor att låna hos oss. Vi ses!

Mys i Lyan

Kom in till Vargy och hans bästisar i Varglyan, kryp ner i soffan bland kuddar och klappa på Vargys mjuka päls. Tillsammans med Vargy kollar vi film, läser bok, hittar på massor av Vargybus och ibland vill även Vargy baka. Älskar du precis som Vargy att baka? Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

 

Barnens afterski

Vargy har precis tagit av sig sina skidor efter en hel dag i backen och då är det popcorn, saft och dans som gäller. Danstopp, limbo eller vem vet vad Vargy hittar på för skoj? Kom in och kika efter. Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Bus och Utomhuslek med Vargy 

Kom och busa med Vargy och lek lekar. Vem vet vad Vargy hittar på för skoj? Kom in och kika efter. Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna. Denna vecka är vi utomhus! Vi samlas och avslutas utanför brnstugan. Välkomna!