Vargklubben

I Vargklubben händer massor av skoj. Mys i lyan eller häng med på skattjakt och födelsedagskalas.

Vargy är Stötens maskot och världens snällaste varg. Han anordnar aktiviteter och lekar för barnen varje dag och ser till att barnen har riktigt kul, känner sig trygga och ansvarar ofta för skidtävlingar, barnens afterski, skattjakt och mycket annat bus. Som förälder kan det kännas tryggt att barnen håller sig sysselsatta och samtidigt är under vaksamhet av vuxna.

Gratis under Junior Weeks

Under barnens gratisveckor Junior Weeks, v. 51, v. 2-6, v. 10-12 och v. 15 är alla aktiviteter i Vargklubben gratis för barn upp till sex år. Läs mer här!

*Vi förbehåller oss rätten att anpassa våra aktiviteter efter rådande restriktioner. Utbudet av aktiviteter kan därför variera från vecka till vecka. Vänligen se veckoprogrammet när du ankommer för aktiviteter under er semester.

Varglyans barnpassning 

Barnpassningen är för närvarande inställd!

Tror du föräldrarna klarar sig själva en stund? Då är du välkommen in till Varglyan på Stötentorget! Här får du leka, pyssla och hitta på massor av bus med Vargys bästisar. Alla Vargy-kompisar mellan 3-8 år är välkomna. När en förälder går i skidskola på eftermiddagen så ingår gratis barnpassning i mån av plats.

Plats: Varglyan, Stötentorget
När: Mån-Fre 12:45-16.00
Pris: 80 kronor/barn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vargys skattjakt

Vargy har hittat en skattkarta längst in i skogen uppe på fjället, men han behöver din hjälp att hitta skatten. Tillsammans läser vi skattkartan, och längs vägen till skatten klurar vi på ledtrådar som tar oss närmare och närmare... Var med och hjälp Vargy hitta skatten! Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Plats: Utanför Varglyan, Stötentorget
När: Tis 16.15-17.15

Pris: 80 kronor/barn

 

Vargys födelsedagskalas

Vargy fyller år! Vargy bjuder in alla Vargykompisar till kalas. På Vargys kalas kan allt hända, och som du säkert vet älskar Vargy att hitta på massor av bus. Och du vet väl vad Vargy äter på en onsdag?! Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna. Vi är utomhus, så ta på dig varma kläder. Vi ses!

Plats: Utanför Varglyan, Stötentorget 
När: Ons 16.15-17.15
Pris: 80 kronor/barn

Pulkahäng med Vargy

Följ med Vargy ut i pulkabacken. Vargy är på bushumör och vill gärna ha med några kompisar. Vi samlas och avslutas utanför barnstugan, åldersgräns 3-8 år. Max antal 20 barn, finns pulkor att låna hos oss. Vi ses!

Plats: Utanför Varglyan, Stötentorget 
När: Tors 16.15-17.15
Pris: 80 kronor/barn

 

Mys i Lyan

Mys i Lyan är för närvarande inställd!

Kom in till Vargy och hans bästisar i Varglyan, kryp ner i soffan bland kuddar och klappa på Vargys mjuka päls. Tillsammans med Vargy kollar vi film, läser bok, hittar på massor av Vargybus och ibland vill även Vargy baka. Älskar du precis som Vargy att baka? Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Plats: Varglyan, Stötentorget
När: Tors 16.15-17.15
Pris: 80 kronor/barn

 

Barnens afterski

Barnens Afterski är för närvarande inställd!
Vargy har precis tagit av sig sina skidor efter en hel dag i backen och då är det popcorn, saft och dans som gäller. Danstopp, limbo eller vem vet vad Vargy hittar på för skoj? Kom in och kika efter. Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Plats: Vargys Kalasstuga, Stötentorget 
När: Fre: 16.15-17.15

Pris: 80 kronor/barn

Bus och Utomhuslek med Vargy 

Kom och busa med Vargy och lek lekar. Vem vet vad Vargy hittar på för skoj? Kom in och kika efter. Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna. Denna vecka är vi utomhus! Vi samlas och avslutas utanför brnstugan. Välkomna!

Plats: Utanför Varglyan, Stötentorget 
När: Fre: 16.15-17.15
Pris: 80 kronor/barn

Vargklubbstrofén

Vargy älskar att åka skidor och vill bjuda in alla hans kompisar till en tävling i en av hans favoritbackar, Haren. Han bjuder på uppvärmning och musik, och ibland även konster på skidorna. Ja, när Vargy är med kan allt hända. Alla som deltar får ett pris utdelat av Vargy. Föräldrar hejar på vid sidan av banan. Kom och var med du också, alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Plats: Soltorget
När: Lör: start 11.00

Pris: 80 kronor/barn

 


Obs! Under Junior Weeks är alla vargklubbens aktiviteter gratis i mån av plats. Drop in gäller för Mys i lyan & Varglyans barnpassning. Övriga Vargyaktiviteter förbokas i receptionen, finns även drop in i mån av plats.

Insläpp för aktiviteterna börjar kl. 16:00, tänk på att vara i tid. Dörrarna stängs när aktiviteten startar.