Vargklubben

I Vargklubben händer massor av skoj. Mys i lyan eller häng med på skattjakt och födelsedagskalas.

Vargy är Stötens maskot. Han är även världens snällaste varg och anordnar aktiviteter och lekar för barnen varje dag. Han ser till att barnen har riktigt kul och känner sig trygga. Han ansvarar ofta för skidtävlingar, barnens afterski, skattjakt och många andra roliga sysselsättningar. Som förälder kan det kännas tryggt att barnen håller sig sysselsatta och samtidigt är under vaksamhet av vuxna.

Varglyans barnpassning

Tror du föräldrarna klarar sig själva en stund? Då är du välkommen in till varglyan, här får du leka, pyssla och hitta på massor av bus med Vargys bästisar. Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna. När en förälder går i skidskola på eftermiddagen så ingår gratis barnpassning i mån av plats.

Plats: Varglyan
Pris: 80kronor/barn

Vargys skattjakt

Vargy har hittat en skattkarta längst in i skogen uppe på fjället, men han behöver din hjälp att hitta skatten. Tillsammans läser vi skattkartan, och längs vägen till skatten klurar vi på ledtrådar som tar oss närmare och närmare... Var med och hjälp Vargy hitta skatten! Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Plats: Varglyan
Pris: 80kronor/barn

Vargys födelsedagskalas

Vargy fyller år! Vargy bjuder in alla Vargykompisar till kalas. På Vargys kalas kan allt hända, och som du säkert vet älskar Vargy att hitta på massor av bus. Och du vet väl vad Vargy äter på en onsdag?! Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Plats: VrångOla
Pris: 80kronor/barn

Mys i Lyan

Kom in till Vargy och hans bästisar i Varglyan, kryp ner i soffan bland kuddar och klappa på Vargys mjuka päls. Tillsammans med Vargy kollar vi film, läser bok, hittar på massor av Vargybus och ibland vill även Vargy baka. Älskar du precis som Vargy att baka? Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Plats: Varglyan
Pris: 80kronor/barn

Barnens afterski

Vargy har precis tagit av sig sina skidor efter en hel dag i backen och då är det popcorn, saft och dans som gäller. Danstopp, limbo eller vem vet vad Vargy hittar på för skoj? Kom in och kika efter. Alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Plats: VrångOla
Pris: 80kronor/barn

Vargklubbstrofén

Vargy älskar att åka skidor och vill bjuda in alla hans kompisar till en tävling i en av hans favoritbackar, Haren. Han bjuder på uppvärmning och musik, och ibland även konster på skidorna. Ja, när Vargy är med kan allt hända. Alla som deltar får ett pris utdelat av Vargy. Föräldrar hejar på vid sidan av banan. Kom och var med du också, alla Vargykompisar mellan 3-8 år är välkomna.

Plats: Soltorget
Pris: 80kronor/barn

Obs! Under Junior Weeks är alla vargklubbens aktiviteter gratis i mån av plats. Drop in gäller för Mys i lyan & Varglyans barnpassning. Övriga Vargyaktiviteter förbokas i receptionen, finns även drop in i mån av plats.

Insläpp för aktiviteterna börjar kl. 16:00, tänk på att vara i tid. Dörrarna stängs när aktiviteten startar.