Vargklubben ᐅ Aktiviteter & lekar för barnen | Stöten® i Sälen

Vargklubben

I Vargklubben händer massor av skoj!

Vargy är Stötens maskot och världens snällaste varg. Han anordnar aktiviteter och lekar för barnen i Stöten varje dag och ser till att alla har riktigt kul och känner sig trygga. Vargy anordnar skidtävlingar, barnens afterski, skattjakt och mycket annat bus varje vecka*. Som förälder ska det kännas tryggt att barnen håller sig sysselsatta samtidigt som de är under uppsikt av utbildade aktivitetsledare.

Anmälan

Vi önskar att ni anmäler er i receptionen för att bäst kunna anpassa aktiviteten men glömmer ni att anmäla er så går det självklart bra att anmäla sig på plats också.

Gratis barnaktiviteter under Junior Weeks

Under barnens gratisveckor Junior Weeks (v. 50, 2-6 och 10-14) är alla aktiviteter i Vargklubben gratis för alla barn. Läs mer om erbjudandet här!

* Vi förbehåller oss rätten att anpassa våra aktiviteter efter rådande restriktioner. Utbudet av aktiviteter kan därför variera från vecka till vecka. Vänligen se veckoprogrammet när du ankommer för aktiviteter under er semester.

 

Vargys skattjakt

Vargy har hittat en skattkarta längst in i skogen uppe på fjället, men han behöver din hjälp att hitta skatten. Tillsammans läser vi skattkartan och längs vägen till skatten klurar vi på ledtrådar som tar oss närmare och närmare... Hjälp Vargy att hitta skatten! Alla Vargykompisar i åldern 3-8 år är välkomna.

Tid: Tisdagar kl. 16:15-17:15 (insläpp från kl. 16:00)
Plats: Vargybänken utanför Vattufjäll

 

Vargys födelsedagskalas

Vargy fyller år och bjuder in alla Vargykompisar till kalas! På Vargys kalas kan allt hända - och som du säkert vet älskar Vargy att hitta på massor av bus. Och du vet väl vad Vargy äter på en onsdag?! Alla Vargykompisar i åldern 3-8 år är välkomna. Tänk på att ha varma kläder och bra skor. Vi ses!

Tid: Onsdagar kl. 16:00
Plats: Vargybänken utanför Vattufjäll

 

Biomys med Vargy

Filmtajm! Gå på bio med Vargy och hans vänner. Vi bjuder alla barn på popcorn och saft under biomyset. Alla Vargykompisar i åldern 3-8 år är välkomna.

Tid: Torsdagar kl. 16:15-17:15 (insläpp från kl. 16:00)
Plats: Kalasstugan

 

Vargys Afterski

Vargy har precis tagit av sig sina skidor efter en heldag i backen och då är det dans och show som gäller. Danstopp, limbo och massa andra roliga lekar - vem vet vad Vargy hittar på för skoj? Kom in och kika efter! Alla Vargykompisar i åldern 3-8 år är välkomna.

Tid: Fredagar kl. 16:15-17:15 (insläpp från kl. 16:00)
Plats: Kalasstugan

 

 

 

Vargklubbstrofén

Vargy älskar att åka skidor och vill bjuda in alla hans kompisar till en drop-in-tävling i en av hans favoritbackar - Vargen. Vi startar med uppvärmning och sedan får alla tävla i banan. Medalj utlovas till alla som deltar! Tänk på att en förälder måste vara på plats under hela aktiviteten. Alla Vargykompisar i åldern 3-8 år är välkomna.

Tid: Lördagar kl. 13:00-14:00 (var på plats senast kl. 13:00)
Plats: Backen Vargen på Soltorget

 

Barnpassning i Kalasstugan

Tror du föräldrarna klarar sig själva en stund? Då är du välkommen upp till Kalasstugan, bara ett stenkast från Tyrolerladan. Här får du leka, pyssla och hitta på massor av bus med Vargys bästisar. När en förälder går i skidskola på eftermiddagen ingår gratis barnpassning i mån av plats. Alla Vargykompisar i åldern 3-8 år är välkomna.

Tid: Måndag-fredag kl. 12:45-15:30
Plats: Kalasstugan