Boende sälen

Boende för alla smaker, från det enkla till det lyxiga.

Planerar du en härlig skidsemester i Stöten i Sälen och letar efter ett genuint Sälenboende? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Stöten i Sälen hittar du enkelt ett boende som faller alla i smaken. Hos oss kan du bland annat njuta utav lyxigt boende med både jacuzzi och stor öppen spis. Perfekt för dig som planerar en skidsemester med hela släkten eller kompisgänget. För dig som vill åka så mycket skidor som möjligt under dagen och är nöjd med tak över huvudet, en säng och dusch, finns också enklare och mycket prisvärda boenden. Självklart erbjuder vi också allt däremellan. Det fina med våra boenden i Sälen är att de alla är väldigt pistnära. Du kan alltså lämna bilen vid ditt boende och ta skidorna ner till våra liftar och backar.

Boende Sälen

Varför boende i något av våra områden?

Alla boendeområden som vi erbjuder har sina fördelar. Något som du kanske vill kika lite närmare på är Pistbyn som är det nyaste området i Stöten. Soltorgsbyn är däremot det perfekta alternativet för dig som reser i ett större sällskap. Grannfjällsbyn är i sin tur extra känd för sin fantastiska utsikt. Om du inte vill bo i stuga, radhus eller lägenhet så kan du priva Best Western Stöten Ski Hotel. Hotellet ligger mitt på Stötentorget och renoverades senast 2015. 

Du kan känna dig säker på att du kommer få en bra upplevelse när du bokar boende hos oss i Stöten. Våra boendeområden har nära till liftsystem eller transportliftar som tar dig till liftarna snabbt och smidigt. Många av områdena har dessutom nära till Stötentorget där du finner en mängd nöjen samt praktiska förnödenheter.

Våra områden