Hyr parhus & lägenhet i Stöten ᐅ Skidtorget | Stöten® i Sälen

Skidtorget

Hus att hyra i Sälen för alla vargungar!

På Skidtorget hittar du Varglyans Lyor och Varglyans Våningar, med behaglig närhet till både backar och nöjesliv. Lyorna är små parhus med 2+2 bäddar och våningarna passar perfekt för lite större sällskap med sina 10 bäddar och bastu.

Hyr stuga i Sälen med närhet till åk i alla svårighetsgrader

Här har du nära till alla typer av åk. På Skidtorget slutar två av våra mer avancerade pister - Älvan och Näcken, men här finns också den kanske bästa barnbacken. För dig som föredrar längd ligger längdspåren inom gångavstånd (vid boendeområdet Stöten Ranch). I Varglyans Lyor och Våningar finns fullt utrustade kök för dig som vill ordna med alla eller vissa måltider själv. Men du står kanske hellre på skidor än i köket?

Här är det nära till restaurangen Älvans Restaurang & Café som inriktar sig mot mysiga fikastunder och husmanskost både till lunch och á la carte. Härifrån går det också att promenera till och från restaurangerna och Stötentorget, det tar bara ungefär 5–15 minuter.

När du vill hyra lägenhet i Sälen

Letar du efter ett hus eller lägenhet att hyra i Sälen? Stöten har flera gånger blivit utsett till Sveriges bästa skidort och erbjuder något för alla – gammal som ung, erfaren som nybörjare. Behöver du hjälp med att boka, eller undrar du om det här boendet passar just ditt sällskap? Vi på Stöten i Sälen hjälper dig gärna, varmt välkommen att kontakta oss!

Boka avresestäd ihop med boendet eller på 0280-75 000 innan ankomst så hjälper vi till med RUT-avdrag! Tänk på att boka städ senast 3 dagar innan avresa!