Fira nyår i Stöten

Ta dig fram i pisten med knarrande snö under skidorna

Finns det något bättre än att fira in ett nytt år i fjällen med familj och vänner? Lediga dagar fyllda av skidåkning och andra roliga aktiviteter i backen. Kvällar med avslappnat mys, varma bad i Vattufjäll och härliga middagar. Ta med dig familjen eller kompisgänget och kom upp till ett gnistrande vackert Stöten!

Nyårsfest för alla

Det är få veckor som är så mysiga som just nyårsveckan i Stöten. Njut av stämningsfulla nyårssupéer i gott sällskap i en mysig miljö. Oavsett om du reser med familjen, kompisgänget eller med kärleken hittar du det perfekta nyårsfirandet i Stöten.

Liftarna har såklart öppet hela nyårsveckan så att du kan njuta av Sälens bästa skidåkning som vanligt. Dessutom kan du förlänga skiddagen med både morgonskidåkning på utvalda dagar.

I Vargklubben anordnas en massa mysiga aktiviteter för alla barn. Skattjakter, biomys och afterski är bara några av de saker Vargy och hans kompisar brukar hitta på under veckans gång. Håll utkik i vår aktivitetskalender för att inte missa något av allt skoj som händer!

Stötens restauranger håller också öppet för hungriga skidåkare. Brasseriet bjuder som vanligt in till fullspäckad nyårsbuffé följt av nattklubb och inskålande av det nya året. Ladda ner appen Stöten Food & Drinks för att se samtliga restaurangers öppettider och menyer. Självklart håller Älvans öppet 1 januari så att du kan få den där klassiska nyårsdagspizzan.

Läs våra tips om nyår i fjällen!