Påskfest i fjällen

Vårskidåkning med fullspäckat schema!

Påsk i Stöten är en fantastisk upplevelse för alla – oavsett ålder! Och just nu har vi 30% rabatt på allt boende. Ring oss på 0280-75 000 för att boka!

En vecka full av aktiviteter

Sugen på en vecka fullproppad med roliga påskaktiviteter eller bara avslappnande skidåkning i vårsolen? Här kan du utforma din skidsemester efter vad du själv känner för! Under påskhelgen händer det alltid massor av roliga saker i Stöten, som t.ex Blåkulla Trophy, poolhopp, ansiktsmålning, utomhusafterski med No Tjafs, påsktrofén, Vargys Påskäggsjakt och massor av annat kul för stora och små. Boka en vecka fylld med påskäventyr för hela familjen!

Se alla aktiviteter i vår kalender.

Påskmiddag på Brasseriet

På påskafton kan du avnjuta en påskmiddag med sillbuffé till förrätt och örtmarinerad lammytterfilé med smördegsinlindad rotfruktsrulle, smörstekta betor, sparris samt portvinssås smaksatt med vitlök och rosmarin till varmrätt. Låter inte så dumt, va? Du kan självklart också välja från den vanliga á la cart-menyn.

Boka bord här!

Vårskidåkning när den är som bäst

Sol, mysiga picknick-stunder på fjället, utomhusafterski, långa dagar och Sälens bästa skidåkning. Låter inte det ganska härligt? Vi tänkte väl det! Här finns ett helt fjäll redo för alla sorters äventyr – både i och utanför pisterna. Under påsk är dagarna långa och chansen för sol stor. Så släng på dig skidglajjorna, slå upp skidorna vid backen och luta dig tillbaka på världens bästa portabla solstol.