Påskfest i fjällen

Vårskidåkning med fullspäckat schema!

Påsk i Stöten är en fantastisk upplevelse för alla – oavsett ålder! Och en bra idé för att få ut det bästa av påskhelgen är att säkra upp ditt favoritboende redan nu.

En vecka full av aktiviteter

Sugen på en vecka fullproppad med roliga påskaktiviteter eller bara avslappnande skidåkning i vårsolen? Här kan du utforma din skidsemester efter vad du själv känner för! Under påskhelgen händer det alltid massor av roliga saker i Stöten. Vad sägs om Blåkulla Trophy, poolhopp, ansiktsmålning, utomhusafterski, Vargklubbstrofén, påskäggsjakt med Vargy och massor av andra roliga aktiviteter för stora som små? Boka en vecka fylld med påskaktiviteter och äventyr för hela familjen!

Vårskidåkning när den är som bäst

Sol, mysiga picknick-stunder på fjället, utomhusafterski, långa dagar och Sälens bästa skidåkning. Låter inte det ganska härligt? Vi tänkte väl det! Här finns ett helt fjäll redo för alla sorters äventyr – både i och utanför pisterna. Under påsk är dagarna långa och chansen för sol stor. Så släng på dig skidglajjorna, slå upp skidorna vid backen och luta dig tillbaka på världens bästa portabla solstol.

 

 

Prisexempel för boende över påsk

Ranch Parstuga 4+1 bäddar
Stöten Ranch ligger inte bara nära längdskidspår utan också Ranchliften som enkelt tar dig upp till Stötentorget. När du ska hem tar du bara transportbacken ner som slutar mitt i byn.

Tors-mån (18-22 apr): 5 395 kr