Barn & familj

Glada barn i backen - lekande lätt

Vad gör man när ett barn har kollapsat i backen och vägrar åka en meter till? Och det andra fryser och måste kissa NU? Stötenproffset och småbarnsmamman Linn har svaret: Man förbereder sig så att man slipper hamna där i första hand. Ibland lättare sagt än gjort, men med lite planering och förberedelse går det att undvika de vanligaste fällorna. Här är Linns bästa tips!

Barn & familj

Roliga höstlekar för barn

Färgglada löv, stora vattenpölar och tid för massa bus utomhus. Hösten kan helt enkelt vara den bästa årstiden när det kommer till lekar för barn! Allt som behövs är lite fantasi och rätt kläder. I den här artikeln delar vi därför med oss av våra bästa tips när det kommer till roliga höstlekar för barn!

Barn & familj

Längd på snowboard för barn

Vi har tidigare delat med oss av tips och råd som kommer väl till pass när du ska lära ditt barn att åka snowboard. Nu tänkte vi fortsätta på den inslagna vägen och berätta mer om hur du går tillväga för att välja en passande längd på barnens snowboard.

Barn & familj

Enkla lekar för barn

Vad gör man efter en lång dag i skidbacken, när barnen inte längre nöjer sig med en stillasittande kväll hemma i soffan? Man inspirerar till lite härlig lek, såklart. Det finns massvis med roliga lekar som passar både små och stora barn!

Barn & familj

Roliga aktiviteter för barn i förskolan

Hos oss i Stöten finns det massor av roliga aktiviteter som passar barn i alla åldrar. Men vi förstår att ni kanske vill fördriva tiden tills det att vi ses nästa gång. Därför delar vi med oss av förslag på roliga aktiviteter som ni kan göra hemma!

Barn & familj

Samarbetsövningar för barn

Genom hela livet är vi tvungna att samarbeta med andra människor. Det är därför viktigt att tidigt lära sina barn hur man gör detta. Något som med dessa fem roliga samarbetsbetsövningar blir både enkelt och underhållande!