Fondueafton i Fjällkåtan

Maxa ditt besök i fjällen med en magisk foundueafton!

Öppettider

Stängt för säsongen

Vi öppnar igen
12 december!

När mörkret lagt sig över fjället och endast pistmaskinsförarna jobbar i backarna, hämtar vi dig med skoterkälke och kör upp dig till Fjällkåtan för en mysig, minnesvärd fondueafton.

På tisdagar, onsdagar, fredagar och lördagar väntar skotern vid bokad tid utanför Ski Lodge Soltorget för att ta kvällens gäster till den mysiga Fjällkåtan för en oförglömlig fondueafton.

Här blir ni serverade fjällvärldens bästa fondue där vi även dukar upp en buffé (en buffé för varje sällskap) med mängder av goda tillbehör samtidigt som ni själva tillagar köttet vid bordet, exakt så som ni vill ha det. Självklart finns även vegetariska alternativ. Tänk på att föranmäla all specialkost!

När kvällen börjar lida mot sitt slut kör vi er ner med skotern Soltorget igen. Vem vet, kanske ser man någon nyfiken räv eller en och annan fjällhare i månljuset? Tänk på att ha varma kläder och skor då skoterturen kan bli kall.

Glöm inte att förboka din plats i tid, för du vet väl att ett besök i fjällen inte är komplett utan en rejäl fondueafton? Bordsbokning är möjligt först tre veckor innan upplevelsen. Varmt välkommen!

Notera att alla våra restauranger är kontantfria och endast tar emot kortbetalning.

fondueafton-fjallkatan-mamma-barn.webp
foundueafton-fjallkatan-skotertur.webp
foundueafton-fjallkatan-barn-frukt-choklad.webp