Restaurang Ladan

En mysig restaurang mitt i backen

Öppettider

Vi öppnar igen
14 december!

På Restaurang Ladan serveras smakfulla rätter mitt i backen!

Ät riktigt gott i Sälen 

På Ladans lunchmeny finns allt i hel- och halvportion. Här finns många härliga rätter att välja på! Vad sägs om klassisk fläskschnitzel, sandwich gjord på rimmad oxbringa, linguine med lax i en krämig dill och citronsås, eller varför inte den klassiska gulaschen som passar perfekt efter skidåkningen?

Att äta i Sälen ska vara en smakupplevelse! Under kvällarna erbjuder vi massor av mellanrätter så att du kan beställa in flera olika rätter och prova många smaker. På Ladan serverar vi bland annat laxtartar, friterade haricot verts med riven parmesan, smördegspizza, beef taco, schnitzel, svamprisotto och ankbröst.

En oas mitt i backen 

Att besöka Ladan är som att kliva rätt in i en oas med plats för välförtjänt vila efter backen. Det här är stötens mest charmiga krog och du hittar den mitt i World Cup-backen. På vårkanten njuter du av god mat och dryck på uteserveringen med Stötens bästa läge. Restaurang Ladan ger dig precis den där känslan du vill ha i fjällen!

Lunch och middag 

Ladan serverar vällagade rätter till både lunch och middag. Framåt kvällen dämpas belysningen och stearinljusen tänds i restaurangen. Avnjut en svalkande fördrink medan du bestämmer dig för vilken (eller vilka!) av alla rätter på menyn du vill ha. Självklart hittar du den berömde schnitzeln på menyn som blivit lite av Stötens egen lokalkändis när det är dags att välja något gott att äta i Sälen. 

 

Varmt välkomna till Restaurang Ladan!

Notera att alla restauranger i Stöten är kontantfria och bara tar kort.

ladan_schnitzel.jpg
ladan_bord.jpg
ladan_ryggbiff.jpg