Sveriges bästa skidort 2021

Sveriges bästa skidort 2021

Skidfantaster sa sitt – Stöten vinnare i stor omröstning

"Vi är otroligt stolta, glada och hedrade att Sveriges skidåkare har valt oss till Sveriges bästa skidort. Ett fantastiskt bevis på att satsningar och hårt jobb resulterar i att våra gäster trivs väldigt bra hos oss." säger Stöten i Sälens vd Johan Thorn.

 

Sveriges största skidsajt Freeride, med 100 000 medlemmar och 250 000 unika besökare per månad, anordnar varje år en omröstning för att bland annat kora den bästa skidorten. Med storslagen seger tog i år Stöten i Sälen hem vinsten i den ärofyllda kategorin.

 

Under de senaste åren har det investerats dryga 300 miljoner kronor för att utveckla skidanläggningen, där nya nedfarter, liftar, boenden, barnaktiviteter och ett nytt toppmodernt snösystem har tagit upplevelsen till en ny nivå.

I år har man också mött de nya krav som Covid-19 fört med sig, för att göra skidsemestern trygg och säker för våra gäster.

- Eftersom vi byggt ut och förbättrat anläggningen avsevärt de senaste åren, ihop med den nya internationella flygplatsen som öppnade ifjol, ville vi skapa mer plats för våra gäster, säger Johan Thorn

Nya pakeringar, liftar och nedfarter har byggts inför säsongen 2020/2021 för att minska risken för köbildningar och smittspridning.