SkiPassautomater

Smidigaste sättet att köpa SkiPass

Köp SkiPass i våra automater

För att du så snabbt och smidigt som möjligt ska kunna ge dig ut i backen har vi installerat SkiPassautomater som finns utplacerade på varje torg i Stöten; Stötentorget, Soltorget och Skidtorget. De är lättanvända och kan användas både för att köpa nya SkiPass och hämta ut förbokade liftkort. Smidigare blir det inte!

Såhär funkar det

Förbokade SkiPass: För att hämta ut förbokade SkiPass använder du den länk som finns i ditt bekräftelsemail. Scanna QR-koden och följ instruktionerna i automaten.

Nya SkiPass: Självklart kan du även köpa hela nya SkiPass i automaterna. Du betalar direkt i automaten. Observera dock att det endast är möjligt att köpa vanliga SkiPass i automaterna, inte SkiPass Plus. Plus-korten kan köpas online eller i receptionen på plats i Stöten.

Klicka här för att se priser och köpa SkiPass.

Ladda på befintliga keycard

Vi använder systemet SKIDATA - så om du har ett befintligt keycard från Stöten kan du ladda på det inför ditt besök. Har du inget keycard kostar ett sådant 60 SEK att köpa och det kan du sedan använda om och om igen. Så snart betalningen är genomförd är det bara att ge sig ut i backen! Ladda på ditt keycard här!

Är du osäker på om ditt keycard fungerar i vår anläggning? Kortet ska vara märkt med SKIDATA eller Keycard. För att ladda ditt keycard behöver du fylla i keycardnumret vid bokningstillfället. Det hittar du på baksidan av kortet.