Skidåkarpaket

För dig som prioriterar skidåkningen framför allt annat

Skidåkarpaketet riktar sig till dig som tycker att skidåkningen är viktigare än allt annat och vill boka din skidresa till bästa möjliga pris. När du bokar skidåkarpaketet får du alltid ett boende med ski in/ski out-läge så att du kan hoppa på skidorna precis utanför dörren - och avsluta dagens sista åk på samma plats! Oavsett om du föredrar välpistade backar, offpiståkning eller längdåkning har du alltid nära till lift eller längdspår.

Säsongen 2024/2025 kan du boka skidåkarpaketet under vecka 50, 2-6 samt 10-15. I priset ingår ospecificerat boende* och självklart SkiPass Plus. Med vårt SkiPass Plus får du tillgång till Sälens bästa skidåkning från tidig morgon till sen kväll och dessutom en extra skiddag - helt utan extra kostnad! Med andra ord, en skidsemester maxad med skidåkning!

Tisdagar och fredagar är det morgonåkning i WC-backen, Familjebacken, Parallellen, Tomten & Tomteluvan kl. 07:30-09:00 - ett gyllene tillfälle för dig som är morgonpigg och älskar manschesteråkning. I samma backar kan du maxa skiddagen med kvällsåkning onsdagar och lördagar kl. 18:00-19:00. Ett liftkort laddat med en extra skiddag ger dig dessutom möjlighet att njuta av dina favoritpister under både ankomst- och avresedagen!

Vad smakar bättre än en vällagad middag efter långa, härliga dagar i backen? Avnjut en smakfull trerättersmiddag på Brasseriet, smarriga pizzor i mysig miljö på Älvans Pizzeria eller varför inte en mysig middag på Restaurang Ladan? Möjligheterna är många och valet är ditt! Du har väl inte missat att du kan förboka plats på restaurangerna? Läs mer och boka via länkarna ovan.

Boka ditt skidåkarpaket idag och se fram emot underbara dagar med mängder av skidåkning! 

*Ospecificerat boende betyder att vi väljer ut boendeområde och boendetyp beroende på vad som finns ledigt. Vi försöker i möjligaste mån se till att du ska få ett och samma boende för hela resesällskapet men vi lämnar inga garantier.