Stugägare

Hyr ut ditt boende genom oss!

Tillsammans fortsätter vi att utveckla Sälenfjällens nordligaste skidanläggning till nya nivåer.

Visste du t.ex att överskottet från att hyra ut ditt boende genom oss stannar i Stöten och går till fortsatta investerngar i vår anläggning? Det gör att vi kontinuerligt kan utveckla Stöten till en alltmer attraktiv skiddestination. Det i sin tur ökar såväl värdet på ditt boende som dess uthyrningsmöjligheter markant. En positiv spiral, med andra ord.

Vill du veta mer om att hyra ut boende genom oss? Läs våra frågor och svar!

Ökande efterfrågan på boende i Stöten

Som du kanske känner till har Stöten i Sälen investerat över 300 miljoner kronor de senaste åren i bland annat nedfarter, liftar och snösystem. Vi är även delägare i Scandinavian Mountains Airport. Alla dessa investerngar har lett till en ständigt ökande tillströmning av skidintresserade gäster för varje år som går. Sedan det blev klart att den nya internationella flygplatsen Scandinavian Mountains öppnar i samband med säsongsstart i december 2019, har efterfrågan på boenden ökat rejält. När flygplatsen är igång kommer vi inte bara att få fler gäster hit till oss. Vi kommer att få en högre beläggning – hela säsongen, och inte enbart efterfrågan på de populära högsäsongsperioderna.

 

Det ska vara tryggt att hyra ut

Att som stug- eller lägenhetsägare hyra ut ditt boende genom Stöten har många fördelar. En av de mest självklara är förstås att du tjänar pengar på ditt boende under de veckor du själv inte vistas där. En annan är att du kan luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet åt dig. Vi sköter hela processen – allt ifrån fotografering, marknadsföring och prissättning till gästkontakter, nyckelutlämning och avresekontroll. Helt enkelt allt det praktiska en uthyrning innebär! Vi förmedlar alla typer av boenden i Stöten och att hyra ut med oss är tryggt, enkelt och smidigt. Själva grundtanken är kort och gott att erbjuda ett förenklat ägande för dig som investerat i en fastighet i Stöten.

Vill du hyra ut ditt boende genom oss?

Hör av dig till försäljningschef Henrik Nathanson på henrik.nathanson@stoten.se så berättar vi mer.

 

 

Din stugägarsida

För att du som stugägare ska ha full koll på ditt boende kan du följa boendeläget genom ditt inlogg på Stötens stugägarsida.

LOGGA IN HÄR

 

Fotopaket för högre beläggning

Det första steget till att få gäster till just din stuga är att ha snygga, professionella och inbjudande bilder som visar boendet från sin bästa sida. Låter det krångligt? Ingen fara, vi hjälper till! Tryck här för att läsa mer om våra fotopaket där vi sköter hela processen från styling till uppladdning på hemsidan.

 

Facebookgrupp för stugägare

I vår Facebookgrupp för stugägare kan du som hyr ut boende genom oss ta del av nyheter, information och andra aktuella händelser som kan vara bra att känna till. Gruppen startades och administreras av Stöten i Sälen AB. Gå med i här!