Stugägare

Hyr ut ditt boende via Stötens bokning.

Har du ett eget boende i Stöten kan du tjäna på att hyra ut det genom oss. Vänligen kontakta Henrik Nathanson för mer information.

Facebookgrupp

Vi har startat en facebookgrupp där du kan gå med och ta att at del av information och nyheter för dig som stugägare i Stöten. Gå med i gruppen här. 

Ambassadörskort

Till alla stugägare som har förmedlingsavtal med Stöten i Sälen AB och Sälenboende AB erbjuder vi möjligheten att köpa vårt ambassadörskort där du får 40 % rabatt på säsongsskipass som är giltigt i både Stöten och Kläppen. Med det kortet får du också följande rabatter i anläggningen. Restaurangerna Jaktstugan och Brasseriet lämnar 10 % rabatt när notan överstiger 500 kr (gäller ej dryck). På Sportservice har du 10 % rabatt på skidskola och barnaktiviteter om det bokas innan ankomst. Annars i mån av plats. Vattufjäll lämnar 20 % rabatt på bad för kortinnehavaren. Kaisers Skidbod ger 10 % rabatt på ordinarie pris vid köp av skidutrustning. Städ lämnar 10 % rabatt på avresestäd om det bokas innan ankomst, annars i mån av plats.

Få hjälp med gästkontakter, service och viss praktisk hantering.
Med våra etablerade marknadsförings- och försäljningskanaler kan stugorna få hög beläggning under hela säsongen. Ditt boende presenteras på vår hemsida och i flera andra försäljningsaktiviteter och kampanjer. Det är lätt att hitta stugan och går snabbt för gästen att boka. När gästerna kommer hit checkar de in i vår reception. När de flyttar ut kontrollerar vi boendet och ser till att det är helt och rent. Genom vårt förmedlingsavtal är du självklart skyddad mot skadegörelse på stugan.

Din stugägarsida

För att du som stugägare ska ha full koll på ditt boende kan du följa boendeläget genom ditt inlogg på Stötens stugägarsida.
Här kan du logga in.