SkiPass

Se priser och köp SkiPass här

En härlig skidsemester innehåller inga begränsningar och kompromisser. Med vårt SkiPass Plus får du dessutom tillgång till Sälens bästa skidåkning från tidig morgon till sen kväll samt en extra skiddag - helt utan extra kostnad! Boka liftkort under hela din boendeperiod i Stöten så ingår SkiPass Plus.

SkiPass i Sälen

Ett SkiPass i Stöten ger dig till tillgång till Sälens bästa skidåkning! Priset varierar dock beroende på när du besöker oss. För att ta reda på exakt vad ditt SkiPass kommer att kosta, välj ankomstdag i formuläret nedan.

SkiPass Plus

Upptäck fördelarna med SkiPass Plus - det fulladdade liftkortet för dig som älskar skidåkning! Men med ett SkiPass Plus får du tillgång till mer - både morgon- och kvällsskidåkning plus en extra skiddag - utan extra kostnad! Läs mer om SkiPass Plus här!

Köp SkiPass med rabatt för barn och ungdom

I Stöten är det extra roligt att åka skidor med barn! Upp till 6 år åker nämligen alla barn alltid gratis. Äldre barn och ungdomar i åldern 7–17 kan köpa liftkort till ett rabatterat pris. 

Så får du exakt den skidåkningen du vill med SkiPass i Stöten
Skräddarsy din upplevelse genom att välja rätt SkiPass!

  • För dig som planerar att besöka oss extra mycket i vinter finns säsongskort som ger sig obegränsad skidåkning hela säsongen, inklusive morgon- och kvällsskidåkning!
  • Vi erbjuder SkiPass Förälder för er föräldrar som vill dela på ett liftkort för att kunna turas om att åka med barnen. Detta liftkort har däremot inte samma fördelar som ett SkiPass Plus och finns endast som 3-, 4- eller 7-dagarskort.
  • Våra 3-timmarskort passar för dig som bara vill ta några åk och dessa går att köpa i receptionen på plats i Stöten. 
  • SkiPass Plus kan endast köpas direkt via Stöten, online eller i receptionen. Läs mer om SkiPass Plus här!

 

 

SkiPass-priser

Klicka på Välj ankomstdag och fyll datumet för första åkdagen nedan för att se prislistan och boka.

Välj
ankomstdag

Priset kan komma att justeras beroende på bland annat valutaförändringar. Vid eventuella frågor kontakta oss på 0280-75 000.

Att köpa SkiPass i våra automater

I Stöten kan du köpa liftkort i våra SkiPass-automater som finns utplacerade på varje torg:

  • Stötentorget
  • Soltorget
  • Skidtorget

Här kan du också hämta ut förbokade SkiPass genom den länk du får i ditt bekräftelsemail. Observera att det endast är möjligt att köpa vanliga SkiPass i automaterna, inte SkiPass Plus. Plus-korten kan köpas online eller i receptionen på plats i Stöten.

Ladda keycard

Vi använder systemet Skidata så om du har ett befintligt keycard från Stöten kan du ladda på det inför ditt besök. Har du inget keycard kostar ett sådant 60 SEK att köpa och det kan du sedan använda om och om igen. Så snart betalningen är genomförd är det bara att ge sig ut i backen! Ladda på ditt keycard här!

Liftkort Ålder
Barn (gratis) 0-6 år
Ungdom 7-17 år
SkiPass 18+ år
SkiPass Plus 18+ år
SkiPass Förälder Föräldrar
3-timmarskort Alla
Säsongskort 22/23 Pris
Vuxen 18+ år  6595 SEK
Ungdom 7-17 år  5276 SEK

SkiPasset är personligt. Keycard är obligatoriskt, även för barn under 7 år. Spara alltid kvittot! Förlorat keycard ersättes ej men förlorar du ditt SkiPass, kontakta kassan för återladdning mot uppvisande av kvitto.