SkiPass Plus

Upptäck fördelarna med SkiPass Plus!

SkiPass Plus är liftkortet som är fulladdat med fördelar för dig som älskar skidåkning. Och det bästa av allt? Det kostar precis lika mycket som ett vanligt SkiPass.

Med Plus-versionen får du bland annat tillgång till både morgon- och kvällsskidåkning. Fyra dagar i veckan kan dina skiddagar alltså bli väsentligt mycket längre.

Det är något speciellt med att susa nerför backen före alla andra på morgonkvisten. Och samma sak när alla börjar dra sig tillbaka till stugorna om kvällarna - då är ju din skiddag långt ifrån över. Utöver det får du även en hel extra skiddag. Gratis!

SkiPass Plus går att köpa antingen online eller i receptionen på plats i Stöten, men notera att ditt boendet måste vara bokat genom Stöten och ligga på samma bokningsnummer. Har du frågor är det bara att kontakta oss, antingen via telefon på 0280-75 000 eller kom in i receptionen så hjälper vi dig!

Detta ingår SkiPass SkiPass Plus
Skidåkning ordinarie öppettider
Morgonskidåkning i WC-backen, Granen, Tomteluvan, Tomten och Parallellen.  
Kvällsskidåkning i WC-backen, Granen, Tomteluvan, Tomten och Parallellen.  
En extra skiddag  

 

Priser

Klicka på Välj ankomstdag och fyll datumet för första åkdagen nedan för att se prislistan och boka*.

Välj
ankomstdag

* För att kunna välja SkiPass Plus måste boendet vara bokat genom Stöten och ligga på samma bokningsnummer. Priset kan komma att justeras beroende på bland annat valutaförändringar. Vid eventuella frågor kontakta oss på 0280-75 000.

Vi ses i skidbacken!

SkiPasset är personligt. Keycard är obligatoriskt, även för barn under 7 år. Spara alltid kvittot! Förlorat keycard ersättes ej men förlorar du ditt SkiPass, kontakta kassan för återladdning mot uppvisande av kvitto.