SkiPass Plus

Upptäck fördelarna med SkiPass Plus!

SkiPass Plus är liftkortet som är fulladdat med fördelar för dig som älskar skidåkning. Och det bästa av allt? Det kostar precis lika mycket som ett vanligt SkiPass.

Med Plus-versionen får du bland annat tillgång till både morgon- och kvällsskidåkning. Fyra dagar i veckan kan dina skiddagar alltså bli väsentligt mycket längre.

Det är något speciellt med att susa nerför backen före alla andra på morgonkvisten. Och samma sak när alla börjar dra sig tillbaka till stugorna om kvällarna - då är ju din skiddag långt ifrån över. Utöver det får du även en hel extra skiddag. Gratis!

SkiPass Plus går att köpa antingen online eller i receptionen på plats i Stöten, men notera att ditt boende måste vara bokat genom Stöten och ligga på samma bokningsnummer samt ha samma längd som boendet är bokat. Har du frågor är det bara att kontakta oss, antingen via telefon på 0280-75 000 eller kom in i receptionen så hjälper vi dig!

Klicka här för att se priser.

För att lägga till Skipass Plus din befintliga bokning måste du vara inloggad.
L
ogga in på min sida här

Detta ingår SkiPass SkiPass Plus
Skidåkning ordinarie öppettider
Morgonskidåkning i WC-backen, Granen, Tomteluvan, Tomten och Parallellen.  
Kvällsskidåkning i WC-backen, Granen, Tomteluvan, Tomten och Parallellen.  
En extra skiddag  

Notera att boendet måste vara bokat genom Stöten och ligga på samma bokningsnummer. Ditt skipass måste även ha samma längd som din boendebokning.