Skidresor till Sälen

En skidsemester du aldrig glömmer

En skidresa till Sälen innebär ett minne för livet. Oavsett om du åker med familjen, kompisgänget eller kollegorna finns något för alla i Stöten. Skidåkningen står i fokus och vi håller vad vi lovar - skidåkning för alla!

Allt från gröna nybörjarbackar till utmanande, svarta backar med bra lutning
längdskidor-toppspåret-sol-helkropp-fart-tjej-S.webp
adventure-sidebyside-tävla-barn-start-S.webp
adventure-skidlärare-barn-skicross-tävling-start-S.webp

Stötens restaurangutbud

För många skidåkare är måltiderna nästan lika viktiga som skidåkningen - det gäller ju att hålla energinivån uppe genom hela skiddagen! I Stöten hittar du restauranger, caféer och barer för alla smaker med olika inriktningar, bland andra;

Det här är Sälen

Sälen är en av Sveriges absolut populäraste orter för skidor och vintersport av olika slag. Belägen i Dalarna, 65 kilometer från Malung och i närheten av byn Berga där starten för Vasaloppet sker, ligger den trivsamma tätorten Sälen. Här hittar vi hela sju olika anläggningar med vintersporter och aktiviteter av alla de slag, i olika storlekar och med något olika inriktning. Alla aktiviteter Sälen kan erbjuda i sina anläggningar är dock mycket familjevänliga och erbjuder skidåkning och aktiviteter för både nybörjare och mer erfarna åkare.