Att göra i Sälen om man inte åker skidor

Stöten - mer än bara skidåkning

Många som besöker Sälen är antingen inbitna skidentusiaster eller också barnfamiljer som vill njuta av några härliga dagar i skidbacken. Hos oss på Stöten i Sälen är det däremot inte enbart skidor som står i fokus. Vi erbjuder mycket mer än så. Oavsett om du åker skidor eller inte, kan du vara säker på att du får en trevlig och händelserik vistelse!

Stöten – mer än bara skidåkning

Även om skidorna genomsyrar en stor del av vår verksamhet erbjuder vi mycket mer än bara skidåkning. Vi vill säkerställa att alla som besöker oss – oavsett om man är skidåkare eller inte – ska kunna njuta av en trevlig och händelserik vistelse. 

Med anledning av detta har vi valt att erbjuda våra gäster en mängd olika aktiviteter, nöjen och matupplevelser. Ja, hos oss finns något för hela familjen. Oavsett om man letar efter lugna eller adrenalinstinna aktiviteter. Alternativt en kombination av de två. Valet är upp till dig! 

Aktiviteter hos Stöten i Sälen

Varför inte fylla dagarna med någon av våra populära aktiviteter: 

Glöm inte att kolla in vårt fullständiga utbud av aktiviteter.

Skotersafari

Om du inte åker skidor men ändå vill njuta av fart och fläkt, kan du med fördel hänga med på vår omtyckta skotersafari. Ett perfekt sätt att uppleva de mäktiga, svenska fjällen. Våra turer arrangeras av erfarna ledare som tar dig till de bästa ställena på ett tryggt och säkert sätt.

Vid goda väderförhållanden går turen upp på det imponerande Granfjället som bjuder på vidsträckta vyer. Är väderförhållandena mindre bra går turen istället nedanför fjället, genom skogar och myrmarker. Självfallet kommer det att genomföras stopp så att du har möjlighet att njuta av utsikten, samt ta en och annan bild. 

PS! Hos oss har du också möjlighet att hyra din egen skoter. 

Hundspann

En annan aktivitet som bjuder på fart och fläkt, om än på ett mer traditionellt vis, är hundspann. Under denna tur får du möjlighet att susa fram över skog och mark på ett minst sagt unikt sätt. Det är någonting speciellt att känna vinden i kinderna medan man svävar fram i den svenska fjällvärlden! 

Spa och relax

Föredrar du däremot någonting mer avkopplande, kan du med fördel besöka Stötens spa. Här har du möjligheten att njuta av härliga behandlingar i form av massager, kropps- och ansiktsbehandlingar.

Eftersom vi vill inkludera alla erbjuder vi dessutom behandlingar för hela familjen samt barnbehandlingar. Perfekt om du önskar en avkopplande stund tillsammans med barn och sambo.

Bad och bastu

I närheten av vårt spa har ni även möjlighet att avnjuta bad och bastu. På Vattufjäll finns det b.la. en mindre barnpool, bubbelpool och bastu. Dessutom finns ett härligt badcafé som serverar smakrika rätter, tilltugg och drycker.  

Suzuki 4X4 Center

På Stötentorget hittar du vårt Suzuki 4X4 Center där nyaste modellen av Suzuki Vitara 4X4 visas upp. Du har dessutom möjlighet att testa denna fyrhjulsdrivna skönhet i vår utmanande offroadslinga. Självfallet får du även prova bilen på vintervägarna runt området.

Utöver detta erbjuder vi även otaliga nöjen och matupplevelser såsom Afterski. Kolla in vårt fullständiga utbud och börja planera din resa redan idag!

Som du märker finns det hos oss ett stort utbud av minnesvärda aktiviteter, nöjen och matupplevelser. Perfekt om du letar efter någonting att göra i Sälen utanför skidbacken. Varmt välkommen!